Thung Sen Tam Coc

Vanaf 637,- per maand

Ontdek Thung Sen in Tam Coc: Rustieke Charme in een Paradijselijke Vallei

Verblijf in onze bamboehutten te midden van de adembenemende schoonheid van een vredige vallei. Hier, omgeven door lotusbloemen, een kalme rivier en imposante bergen, vindt u de ideale ontsnapping aan de alledaagse drukte.

Unieke Locatie: Ons verblijf, Lotus Valley Bamboo Retreat, is een rustige plek waar natuur en eenvoud samenkomen. Het is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen, ver weg van de hectiek.

Bamboehutten: Onze zes hutten van 20m² bieden een authentieke ervaring met modern comfort. Voorzien van airconditioning en een klamboe, kunt u genieten van een vredige nachtrust. Houd er rekening mee dat de hutten basisvoorzieningen hebben.

Activiteiten: Ontspan in de natuur, ontdek de lokale bezienswaardigheden zoals de Thung Nam Vogelpark en Mua Grot, of geniet van een rustige avond onder de sterren. Neem deel aan een privé kookles in onze keuken.

Faciliteiten: Geniet van heerlijke maaltijden in ons restaurant, bereid zelf iets lekkers in onze keuken, en blijf verbonden met de wereld dankzij onze snelle internetverbinding.

Prachtige Uitzichten: De vallei biedt overal schitterende uitzichten. Ontdek de lotusbloemen en geniet van de indrukwekkende bergen die ons omringen.

nl_NLDutch